Aanmelden autorijles

T: 0165 - 55 26 74
M: 06 - 54 344 605
Inplannen rijles
Logo rijschool Senda - Jan Bakker
Belangrijke informatie voor de verkorte opleiding!
  • er wordt gekeken bij het CBR op welke datum je praktijkexamen kunt rijden;
  • vanuit deze datum worden er 20 lessen voor je ingepland of je maakt een eigen planning via de website www.mysenda.nl. Let wel: de lessen dienen (grotendeels) overdag te kunnen plaatsvinden.
  • Bij plotselinge langdurige ziekte kunnen, na het overleggen van een medische verklaring door huisarts of specialist, de lessen worden stopgezet. Er zal worden getracht het geplande examen voor een andere leerling van de rijschool in te vullen. Mochten er geen kandidaten voor dit examen zijn, wordt het examen aan je doorbelast. Na het hervatten van de rij-opleiding dien je voor het nieuwe examen opnieuw examengeld te betalen.
  • Betaling van het cursusgeld dient plaats te vinden binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur.
  • Voor leerlingen met een verkorte rij-opleiding adviseren wij de lessen te plannen bij dezelfde instructeur. Mocht het gezien de planning of beschikbare tijd jouwerzijds niet mogelijk zijn, zul je bij een andere instructeur worden ingepland. Ook bij ziekte van je ā€œvasteā€ instructeur krijg je een vervangende instructeur toegewezen. Wij zullen er echter naar streven je bij niet meer dan twee verschillende instructeurs in te plannen.
Senda Roosendaal - Jan bakker

Vincentiusstraat 1
4701 LM Roosendaal
Noord-Brabant

Neem contact op via:
Senda@home.nl
0165 - 55 26 74
06- 54 344 605

Rijschool Senda is aangesloten bij
CBR rijschool
Volg ons op social mediaSenda instagram