T: 0165 - 55 26 74
M: 06 - 54 344 605
Motorrijles aanvragen
Logo rijschool Senda - Jan Bakker
Autorijles
bromfietsrijles

Motorrijles bij rijschool Senda

Je motorrijbewijs halen doe je bij rijschool Senda Roosendaal. Neem contact op met de rijschool en we plannen zo snel mogelijk een afspraak in.

Voertuigbeheersing

Het eerste gedeelte van de motorrijlessen bestaat uit voertuigbeheersing. De eerste 1 à 2 lessen krijg je individueel samen met de instructeur op een parkeerterrein. Hier ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Afhankelijk van hoe het gaat, ga je vervolgens met een extra persoon lessen op het parkeerterrein. Wanneer je de bijzondere verrichtingen onder de knie hebt plant de instructeur het praktijkexamen in voor voertuigbeheersing (AVB). De lessen ter voorbereiding van het AVB-examen duren 90 minuten.

Klik hier voor meer uitleg over bijzondere verrichtingen

Verkeersdeelneming

Wanneer je het AVB-examen hebt gehaald ga je de weg op en leer je de motor besturen in allerlei verkeerssituaties. Wanneer je ook dit op een veilige en zelfstandige manier kunt plant de instructeur het examen voor verkeersdeelneming (AVD) in. Hiervoor moet je in bezit zijn van een theoriecertificaat.

Kosten lessen, examens en lesduur

  • Losse les van 60 minuten - € 44,-
  • Praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB) - € 135,00
  • Praktijkexamen verkeersdeelneming - € 195,00
Een AVB-examen mag worden afgenomen indien je in het bezit bent van een geldig rijbewijs categorie B (auto) of een geldig theoriecertificaat categorie A (motor).Voor het AVD-examen dien je in ieder geval in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat A.

Meld je direct aan voor motorrijles

Zo ziet een motorrijexamen eruit

Senda Roosendaal - Jan bakker

Vincentiusstraat 1
4701 LM Roosendaal
Noord-Brabant

Neem contact op via:
Senda@home.nl
0165 - 55 26 74
06- 54 344 605

Rijschool Senda is aangesloten bij
CBR rijschoolBovag rijschool
Volg ons op social media


Senda instagram